Over Ons

Mr. drs. S. (Susan) Volk


Advocaat sinds 2009. Eigenaar en oprichter van Paladin Advocatenkantoor. Ruime ervaring in alle vormen van civielrechtelijke aansprakelijkheidstellingen. Bijzondere expertise in faillissementsrecht en alle vraagstukken omtrent (het oplossen van) schulden en instellen en afweren van vorderingen. Regelmatig benoemd als curator en WSNP-bewindvoerder (voor ex-ondernemers). Daarnaast omvangrijke ervaring in grensoverschrijdende (handels-)zaken met in het bijzonder Duitstalige landen, advies binnen de IT-sector, privacyvraagstukken en consumentenrecht.

Mr. drs. S. (Susan) Volk staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten met de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Algemene praktijk: Burgerlijk procesrecht; Insolventierecht: Faillissementsrecht, Surseance van betaling, WSNP Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.Dr. A.H. (Arnold) Enklaar


Juridisch adviseur, schuldbemiddelaar en Wsnp bewindvoerder bij Paladin Advocatenkantoor

Arnold staat bekend om zijn persoonlijke en betrokken aanpak. Hij neemt de tijd voor u en uw verhaal, en bekijkt uw situatie met een menselijke blik. Arnold is een bevlogen bewindvoerder die zich met hart en ziel inzet voor mensen die in financiële problemen zijn geraakt. Hij is als geen ander gedreven om hen te helpen hun leven weer op de rails te krijgen.